Familiile cu MULTIPLETI, asteptate in Parcul Lumea Copiilor

Parcul Lumea Copiilor va gazdui, intre orele 18.00 si 21.00, in premiera, un eveniment dedicat familiilor cu MULTIPLETI, organizat de Primaria Sectorului 4 in parteneriat cu Asociatia „Unu si Unu”. 

Intitulat „Multiparty – Intalnirea anuala a MULTIPLETILOR de toate varstele”, acesta se va desfasura sub genericul „Nascuti impreuna, fericiti impreuna”, va reuni 200 de familii cu MULTIPLETI si isi propune sa aduca in atentie aceasta comunitate, de parinti cu copii din sarcini multiple, in scopul conturarii unei platforme de sprijin moral si financiar pentru aceste familii.

Citeste si: Evenimente organizate pentru COPII cu ocazia ZILEI DE 1 IUNIE, la Conacul Golescu Grant

In cadrul evenimentului se vor desfasura programe educative, de parenting pe teme de MULTIPLETI, de informare si preventie privind nasterea prematura, precum si ateliere pentru copii, unde produsele realizate de acestia vor fi expuse spre vanzare, la sume modice, in sprijinul si pentru consilierea familiilor respective.

Citeste si: ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI, sarbatorita in parcul Cismigiu

Totodata, la eveniment sunt asteptate sa participe si alte familii cu MULTIPLETI, care sunt dornice de socializare si de implicare in initiative sociale si caritabile si care vor sa-si impartaseasca experienta si sa sustina acest demers.

Evenimentul va avea loc in Parcul Lumea Copiilor, in zona Foisorul Fanfara.

Sursa foto: micolino.ro