Familiile cu venituri reduse din Sectorul 4 primesc pentru incalzire MATERIAL LEMNOS rezultat in urma TOALETARILOR

Primaria Sectorului 4 a dispus ca, incepand din aceasta saptamana sa demareze actiunea de distribuire a MATERIALULUI LEMNOS, acordat ca sprijin pentru incalzirea locuintei familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4.

Astfel, dupa finalizarea perioadei in care s-au primit cererile pentru acordarea acestui tip de ajutor,  Directia Generala de Asistenta Sociala Sector 4 a intocmit lista de prioritati, fiind identificate 130 de familii beneficiare, fiecare urmand sa primeasca cate doi metri cubi de lemne, pana in prezent acest ajutor fiind distribuit deja pentru 30 de familii.

Citeste si: Locuitorii Sectorului 1 pot depunere CERERI pentru acordarea AJUTORULUI DE INCALZIRE

Cei peste 250 de metri cubi de MATERIAL LEMNOS provin din actiunile de toaletare, defrisare si reducere de coronament, executate de ADPP Sector 4, iar cantitatile sunt transportate la domiciliul tuturor beneficiarilor de catre echipele de lucratori ai societatii.

Majoritatea celor care primesc acest tip de ajutor pentru incalzire, avand un venit de 650 lei pe familie, locuiesc in zonele de case situate pe raza limitrofa a sectorului, precum strazile Actiunii, Drumul Cretestilor, Jilavei, dar si de pe sos. Berceni, sos. Giurgiului si str. Mitropolit Filaret.

Citeste si: Primaria Sectorului 3 incepe distribuirea FORMULARELOR pentru obtinerea SUBVENTIEI LA CALDURA

Din anul 2008 si pana in prezent, peste 1.000 de familii cu venituri reduse din Sectorul 4 au beneficiat de un ajutor de incalzire insumand peste 3.000 de metri cubi de material lemnos.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4