FANE SPOITORU A MURIT! CELEBRUL INTERLOP A DECEDAT INTR-O CLINICA DIN ISRAEL

Celebrul interlop roman FANE SPOITORU, pe numele sau adevarat ION TITISOR, a MURIT, joi, intr-o clinica medicala din ISRAEL, anunta televiziunile de stiri.  

FANE SPOITORU a MURIT dupa ce in ultimele zile a fost sustinut in viata de aparate dupa ce suferise un ATAC VASCULAR.

Ion Titisor a fost cunoscut in lumea interlopa in anii ’90, avand de-a lungul timpului numeroase probleme cu legea. In anul 1992, in urma unui scandal in fata unui club din Capitala, FANE SPOITORU i-a taiat mana unui politist, care, la randul sau, l-a impuscat de cateva ori. Dupa un an de zile, FANE SPOITORU a fost arestat, dar eliberat pe motiv de boala. In 1995 a fost, din nou, arestat pentru complicitate la talharie, dar procesul a fost suspendat.

In ianuarie 1996, FANE SPOITORU a fugit in Canada, iar in 1997 a fost condamnat in lipsa la noua ani de inchisoare. In luna iulie 2000 a fost expulzat din Canada si arestat, dar in 2003 a fost eliberat conditionat. In urma cu cativa ani, FANE SPOITORU a fost diagnosticat cu o boala grava si operat la Constanta, in urma careia s-a ales cu o infectie puternica la plamani. Apoi a plecat in Israel, unde a trait in ultimii ani.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: romania libera