Fane Spoitoru se răsucește în mormânt! Văduva și copiii interlopului se bat pe avere

Fane Spoitoru se răsucește în mormânt. Lupta pentru averea interlopului continuă şi la doi ani şi jumătate de la moartea acestuia, informează cancan.ro. Copiii cunoscutului interlop au dat-o în judecată pe văduva acestuia, Elena, iar instanţa a stabilit oficial valoarea moştenirii.

Văduva şi copiii lui Fane Spoitoru nu au reuşit să ajungă la o înțelegere! Dimpotrivă, războiul dintre cei trei este în plină desfăşurare, iar zilele acestea magistraţii au stabilit valoarea exactă a moştenirii lăsată de celebrul interlop. Sursa citată a aflat că aceștia au luat la cunoştinţă, cu dezamăgire, că suma la care se ridică averea lăsată de Fane Spoitoru nu este pe atât de mare pe cât se credea.

”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, spunea Claudia, primăvara trecută.

În urma evaluării, instanţa a decis ca fiul, fiica şi văduva lui Fane Spoitoru să plătească o taxă de partaj judiciar în valoare aproximativ 4.000 de euro. Magistraţii au hotărât ca taxa de timbru să fie achitată de moştenitori în 36 de rate lunare, plătibile începând cu luna ianuarie 2018 până pe data de 25 a fiecărei luni. Taxa de succesiune reprezintă un procent din averea integrală, care depăşeşte cu puţin suma de 150.000 de euro, mai scrie cancan.ro.

Fane Spoitoru s-a stins din viaţă pe 7 aprilie 2016. El suferise un accident vascular şi a fost internat într-un spital din Israel.

Sursa foto: realitatea