Ce se va intampla cu serialul LAS FIERBINTI

Fanii si-ar putea lua adio de la indragitul serial “Las Fierbinti”, realizat si difuzat de Pro TV. Pe platourile de filmare din “Las Fierbinti” umbla acum gainile in locul lui Bobonete si Celentano, pentru ca s-au terminat filmarile si nu se stie daca cei de la PRO TV mai vin din toamna, scriu cei de la Wowbiz, care au publicat pe pagina electronica si o inregistrare video.

Reporterii de la publicatia citata au intrat pe platourile de filmare ale serialului “Las Fierbinti”, care s-au dovedit acum parasite. Nici urma de vreo camera de filmat sau de vreun regizor, iar gainile au pus stapanire pe terasa celebrei carciumi din sat pe care mai au putin si o transforma in “cotet”, scriu cei de la Wowbiz. Intrebati ce stiu despre simpaticii actori din serial, locuitorii din Fierbinti, Ialomita, ridica din umeri.

Inca din primavara, surse Wowbiz sustineau ca ca filmarile la serialul de comedie “Las Fierbinti” se vor opri definitiv. Se pare ca informatia se confirma acum, cand productia este oprita pe platourile de filmare din Fierbinti, Ialomita, acolo unde “s-a tras” pana acum celebrul serial.

Daca pana in urma cu cateva luni, actorii si angajatii implicati in productie animau dupa-amiezile de pe ulitele prafuite cu replicile lor savuroase si cu aparatura de sute de mii de euro, acum, prin sat se plimba doar gastele si cate un satean ratacit de aburii rachiului in drumul catre bufet…

Asa cum se poate vedea si din filmarea postata pe site-ul wowbiz.ro, la carciuma din Fierbinti este liniste totala si locul pare ca se transforma curand intr-un cotet, tinand cont de “vizitatorii” pe care noi i-am surprins zilele trecute.

Asadar, in locul actorilor de la carciuma din “Las Fierbinti” care pana nu de mult trageau episoadele la foc automat au ramas acum gainile vecinilor din sat care se plimba in voie. Nici la caminul din localitate nu se mai stie nimic de simpaticii actori.

“Au terminat filmarile. Nu se stie daca mai vin din toamna, noua nu ne-au zis nimic”, ne marturiseste amarata femeia de serviciu, care ii mai ajuta si pe cei din serial la treaba pe timpul filmarilor. 

Ultimul sezon pe care cei de la PRO TV l-au filmat aici este al saselea. Satenii spera din tot sufletul ca producatorii sa continue serialul care pentru multi dintre locuitorii din Fierbinti a constituit un prilej sa mai castige un banut.