Fanii STELEI fac protest pe 24 octombrie: NE LUAM ECHIPA INAPOI!

STEAUA traverseaza cea mai puternica criza de identitate din istoria clubului infiintat in 1947. ECHIPA DE FOTBAL mai are putin si va bifa un an de zile de cand si-a pierdut sigla in favoarea celor de la CSA Steaua, dar si SUPORTUL GALERIILOR.

In ciuda apelurilor repetate si a conferintei de presa special organizata de finantator pentru a demonstra ca STEAUA DE ACUM ESTE ACEEASI CU CEA DE DINAINTE DE 2000, fanii ros-albastrilor au continuat sa ramana deoparte in acest scandal dintre echipa de fotbal si Armata.

Mai mult, JAN PAVEL, unul dintre fostii lideri de galerie ai echipei din anii ’90, a pus la cale un MITING DE AMPLOARE care va avea loc sambata, 24 octombrie, in Ghencea.

Intr-un filmulet postat pe mai multe retele de socializare, suporterii Stelei sunt invitati sa participe la miting. ”MAGIA SI SPIRITUL ROS-ALBASTRU AU DISPARUT. Citius, Altius, Fortius a fost omorat, in locul lui aparand o echipa fara istorie, fara identitate, fara demnitate, condusa dupa chipul si asemanarea finantatorului. Pe 24 octombrie continuam drumul, ne luam echipa inapoi”, sunt cateva mesaje ce insotesc filmuletul.

CITESTE SI: GIGI BECALI A FACUT O NOUA OFERTA ARMATEI PENTRU INCHIRIEREA COMPLEXULUI SPORTIV GHENCEA

Pavel a facut apel la toti cei care simpatizeaza cu Steaua pentru a fi prezenti sambata, 24 octombrie, de la ora 14:00, in fata stadionului din Ghencea.

”Dupa cum bine stiti , Jan Pavel a sunat adunarea! Pe data de 24 octombrie, ora 14:00, neaparat trebuie SA FIM IN FATA STADIONULUI GHENCEA, templul fotbalului romanesc pentru a sustine cauza noastra:”Ne vrem clubul inapoi”

FCSB-isti sau CSA-isti… suntem cu totii stelisti! Toti vedem cum clubul nostru a ajuns bataia de joc a unei institutii, si ma refer in special la conducatorii ei (CSA), dar si a unui cioban incompetent si avar dupa putere si faima!”, se arata in comunicatul postat de Pavel.

Sursa foto: digisport