FANII SUNT IN SOC! ADEVARATUL MOTIV pentru plecarea lui PATRICK DEMPSEY din ”GREY’S ANATOMY”

 Plecarea lui PATRICK DEMPSEY din serialul “ANATOMIA LUI GREY” va aduce economii serioase producatorilor canalului ABC.

Actorul american primea 400.000 de dolari pe episod, informeaza vineri closermag.fr. Astfel, pentru un sezon de 24 de episoade, actorul de 49 de ani incasa 9,6 milioane de dolari, a calculat The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

CITESTE SI: Care sunt vedetele care si-au facut operatie estetica la nas – fotografii inainte si dupa interventia chirurgicala

Fanii serialului sunt extrem de dezamagiti de eliminarea brusca a unuia din eroii preferati, doctorul Derek Shepherd, mort intr-un accident de masina intr-unul din ultimele episoade difuzate in Statele Unite. Ei au lansat imediat o petitie online in care cer intoarcerea lui Demsey printre colegii de platou alaturi de care filmeaza de 11 sezoane.

CITESTE SI: Cum arata fratii si surorile celebritatilor de la Hollywood si din Romania

Patrick Dempsey le-a multumit telespectatorilor pentru sustinere. Se pare ca actorul, care si-a scos la vanzare vila din Malibu dupa divort, a spus deja “adio” serialului. Pasionat de automobile (a participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans), el ar fi inceput un proiect de emisiuni despre raliuri, incheie closermag.fr.

Sursa www.realitatea.net