FOTO REVOLTATOR! PSD a profanat ultima dorinta din testamentul MARIEI TANASE

Practicile electorale au intrecut orice limita a bunului simt. Un caz de-a dreptul revoltator l-am intalnit chiar in judetul Sibiu, in localitatea Carta, loc de unde se trage indragita cantareata de muzica populara, Maria Tanase. 

Fantana Mariei Tanase, dealtfel una dintre cele trei dorinte mentionate in testamentul cantaretei, a fost “profanata” cu afise electorale social-democrate, care ii indeamna pe trecatorii care ajung prin aceste locuri sa il voteze pe Victor Ponta. Afisele acopera mai bine de jumatate din pretiosul monument arhitectural. Nu am putut decat sa ma minunez de cele vazute, sa fac cateva poze si sa plec mai departe, cu gustul amar lasat de lipsa bunului simt. (Vedeti imaginile mai jos).

De precizat ca Fantana Mariei Tanase, menita a o celebra pe artista la 100 de ani de la nasterea sa si a-i indeplini una dintre cele trei dorinte pe care aceasta le-a avut inaintea mortii, a fost inaugurata cu mare fast tot de autoritatile social-democrat in septembrie 2013. 

Citeste si: PROTESTE AMPLE IN TARA. Manifestantii au scandat “Plagiatorul ne fura viitorul” si “Klaus, Klaus, Klaus, scapa-ne de Mickey Mouse!” VIDEO

Fantana se afla in apropiere de DN1, la intrare spre drumul care duce in satul Carta. 

“Daca se va putea si nu va fi greu, as vrea ca pe un drum secetos si dornic de apa sa se faca o fantana”, scria Maria Tanase in testamentul sau. In total, artista a avut trei dorinte inaintea mortii, iar doua dintre ele nu au fost respectate. A vrut ca urmasii ei sa nu fumeze si a mai vrut ca inmormantarea sa sa fie discreta, ceea nu s-a intamplat pentru ca i s-au facut funeralii nationale.

Daca cea de-a treia dorinta i-a fost indeplinita, acum s-au gasit repere personaje care sa-i profaneze memoria!

Citeste si: MONICA MACOVEI: PONTA A LASAT IN URMA ROMANI MAI SARACI SI MAI DEZBINATI. HAIDETI MAINE LA VOT SA NE LUAM ROMANIA INAPOI

Foto: Mondo News

Citeste si: IOHANNIS, CATRE ROMANI: SE POATE SI ALTFEL DECAT CU SCANDAL SI VORBE GOALE. VA CHEM LA VOT SA SCHIMBAM IMPREUNA ROMANIA!