FANTEZIILE SEXUALE ITI IMBUNATATESC VIATA DE CUPLU. AFLA CUM!

In orice relatie sau casnicie exista anumite perioade in care sexul cade pe ultimul loc in lista lucrurilor “de facut”. Motivele pot fi zeci, dar cel mai important este sa treceti impreuna peste ele si sa nu le lasati sa va indeparteze unul de celalalt.

Intr-un fel, te poti gandi la fanteziile erotice ca la o jucarie sexuala pentru minte. Se stie deja ca creierul este cel mai mare organ sexual, asa ca nu uita sa incepi preludiul cu el, de fiecare data. Imaginatia ta este un “motor” foarte puternic ce poate conduce dorinta sexuala, ce poate face sexul din monoton si mereu la fel in atragatos si incitant. Una dintre cele mai rapide metode de a te excita este sa iti construiesti propriile fantezii.

Tipuri de fantezii

Unele fantezii erotice pot fi satisfacatoare doar pentru o perioada scurta de timp, iar dupa ce o pui in aplicare (fie in viata reala, fie o inchei tot in imaginatie) nu mai revii la ea. Pe cand altele, pot pleca de la simple idei si pot ajunge adevarate fantasme complexe, bogate si foarte excitante. O fantezie dureaza destul de mult pana sa poti ajunge la orgasm.
In plus, ca si in cazul pozitiilor sexuale, fiecare persoana are cateva fantezii preferate. Oricum, fanteziile sexuale difera de la om la om, fiind influentate de genetica, apetit sexual, modul in care am fost crescuti de parinti, credintele religioase si propriul cod moral.

CITESTE SI: CELE MAI STUPIDE LOCURI IN CARE SA FACI SEX

Diferenta dintre femei si barbati

Femeile au adesea o imaginatie mai bogata decat partenerii lor, astfel ca fanteziile lor de dragoste sunt mai complicate, mai bogate, cu introducere, desfasurare, punct culminant si incheiere. Femeile au nevoie de preludiu si cand isi imagineaza asta, au nevoie de o astfel de stimulare pentru a se excita, ca apoi sa poata “desfasura actiunea” pana la orgasm. In cazul barbatilor, lucrurile sunt mai simple – ei trec direct la actiune.

Nu au nevoie de filme mentale, ci o imagine explicita ar putea fi de ajuns ca sa-i excite si sa-i duca pana la ejaculare. In plus, imaginea lor este de cele mai multe ori legata de o persoana din realitate – asta explica si de ce pornografia de amatori (“amateur porn”, sex intre oameni normali, filmat acasa si publicat apoi pe internet) este atat de populara in randul barbatilor.

CITESTE SI: CELE MAI DISTRACTIVE JOCURI EROTICE ALE VERII. CARE ESTE PREFERATUL TAU?

Inca o diferenta descoperita de cercetatori este ca femeile au mai multe fantezii sexuale atunci cand intretin des relatii sexuale, pe cand barbatii le au atunci cand nu fac sex. In concluzie, ca sa eviti acele perioade din viata unui cuplu, in care sexul ramane pe ultimul loc, ar trebui sa dai startul preludiului singura – totul incepe de la o fantezie sexuala.

 Sursa unica