Fără antrenori italieni la FCSB! Mangia, Zenga și Bergodi out! Gigi Becali, refuzat și din Liga I

Gigi Becali, 61 de ani, a dezvăluit sâmbătă seara că s-a interesat de Cătălin Anghel, 44 de ani, antrenorul secund al celor de la Viitorul. Finanțatorul FCSB s-a declarat încântat de acesta, afirmând că i-a cerut „dezlegarea” principalului Gică Hagi.

Update: Cătălin Anghel (44 de ani), secundul lui Gică Hagi de la Viitorul, nu acceptă propunerea patronului de la FCSB. Oferta făcută de Gigi Becali a primit un răspuns negativ la câteva ore de la lansare.

Comunicatul de presă al lui Cătălin Anghel: 

„În urma declarațiilor patronulului echipei FCSB, doresc să precizez următoarele:

– Îi mulțumesc domnului Gigi Becali pentru interesul manifestat, dar pentru moment voi continua munca pe care am început-o la FC Viitorul.

– Sunt onorat, dar în același timp angrenat într-un nou proiect cu FC Viitorul, alături de care vreau să obțin noi performanțe”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului.

Știre inițială

„Eu i-am zis lui Hagi să mi-l dea pe Cătălin Anghel, i-am zis că îmi place ce face el acolo. El e elevul lui Hagi, înseamnă că e mai bun decât un principal. I-am scris mesaj lui Hagi, aștept răspuns, abia apoi voi mai vorbi cu altcineva. Nu fac alți pași până nu-mi oferă Gică un răspuns. Dar i-am zis că sunt capabil să și plătesc pentru Cătălin Anghel pentru că e un antrenor creat de el”, a  spus Becali, la TV Digi Sport. 

Citește și: FCSB A TRANSFERAT ȘI UN FUNDAȘ DREAPTA! TOT DIN LIGA I! SUMA PLĂTITĂ DE GIGI BECALI

În vârstă de 44 de ani, Cătălin Anghel a antrenat de-a lungul carierei la CS Ovidiu, Săgeata Năvodari și Viitorul. Din 2015, el este secundul lui Gică Hagi.

Sursa foto: sport