FASIA GAZA: Cel putin 40 de palestinieni au fost UCISI in BOMBARDAMENTELE israeliene dintr-un cartier din orasul Gaza

Cel putin 40 de palestinieni au fost UCISI duminica si in jur de 400 au fost raniti in bombardamentele israeliene din cartierul Shajaya, din orasul Gaza, informeaza serviciile de urgenta palestiniene, potrivit Agerpres, care citeaza mai multe agentii de presa internationale.

Cadavrele au fost gasite sub daramaturile din zona, a declarat purtatorul de cuvant al serviciilor de urgenta, Ashraf al-Qoudra. Potrivit DPA, printre victime s-ar afla femei si copii.

Citeste si: RAZBOI IN GAZA: ISRAELUL a inceput OFENSIVA TERESTRA

Printre victime se afla si un lucrator pe Ambulanta si un cameraman de 25 de ani, “care filma un reportaj impreuna cu angajatul de pe Ambulanta”, a mai spus purtatorul de cuvant.

Armata israeliana a anuntat duminica ca-si va intensifica ofensiva terestra in Fasia Gaza in cea de a 13-a zi a operatiunilor care s-au soldat pana acum cu peste 350 de morti, cel mai sangeros conflict din 2009.

Citeste si: RAZBOI IN GAZA: Lupte intre Israel si Hamas la granita dintre teritorii

“In aceasta seara, faza terestra a operatiunii (…) se extinde cu forte suplimentare pentru a combate terorismul in Fasia Gaza si a stabili o realitate care le garanteaza israelienilor o viata in securitate”, a anuntat armata intr-un comunicat.