FASIA GAZA: Ultimul BILANT al victimelor indica peste 640 de MORTI

Cel putin 15 PALESTINIENI si doi SOLDATI ISRAELIENI au fost UCISI in cursul noptii trecute in Fasia Gaza, relateaza miercuri agentia DPA. Bilantul se ridica, astfel, la peste 640 de PALESTINIENI si 29 de ISRAELIENI UCISI de la inceputul conflictului.

Numarul PALESTINIENILOR UCISI de la declansarea, pe 8 iulie, a ofensivei israeliene in Fasia Gaza a depasit 640, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii din Gaza, Ashraf al-Qedra, precizand ca alti peste 4.000 au fost RANITI.

Citeste si: CURSELE TAROM PE DESTINATIA TEL AVIV, RELUATE CONFORM ORARULUI DE ZBOR

Potrivit UNICEF, cel putin 121 de COPII PALESTINIENI, cu varste cuprinse intre cinci luni si 17 ani, figureaza printre cei UCISI in bombardamentele israeliene, reprezentand aproape o treime din totalul mortilor.

De partea israeliana, 29 de SOLDATI si-au pierdut VIATA in cele sase zile de ofensiva terestra a Israelului in teritoriul palestinian, potrivit armatei.

Un oficial militar a declarat la Canalul 2 al televiziunii israeliene ca trupele terestre mai au nevoie de cel putin doua saptamani pentru a-si incheia operatiunea de distrugere a unei retele de tuneluri sapate de catre militanti palestinieni ai Hamas in scopul de a se infiltra in Israel.

RAZBOI IN GAZA: LOCALITATILE ISRAELIENE DIN VECINATATE SE AFLA SUB STARE DE ALERTA

Sursa foto: financiarul.ro