Fata impuscata in Militari cere despagubiri de un milion de euro

Fata care a fost impuscata in cap si care si-a pierdut un ochi in conflictul din cartierul bucurestean Militari cere despagubiri record de un milion de euro de la atacatorul sau, Mario Chirita.

Daniela Borz, in varsta de 23 de ani, vrea sa foloseasca banii pentru mai multe interventii chirurgicale si estetice. Avocatul tinerei a depus o plngere la Parchet, prin care se constituie ca parte civila in proces si in care cere despagubiri materiale si morale, pentru trauma pe care a suferit-o in urma incidentului.

Momentan nu se stie daca judecatorii sunt de acord cu aceasta suma, mai ales in contextul in care au mai fost depuse plangeri care contineu sume asemanatoare, dar care au fost reduse la cateva sute de mii de euro.

In plus, avocatul cere ca averea familiei Chirita sa fie pusa sub sechestru, motivand ca are informatii ca aceasta a inceput sa instraineze diverse proprietati, tocmai pentru a nu avea de unde sa plateasca daunele.

Tanara vrea sa foloseasca banii pentru operatiile chiurgicale extrem de costisitoare in acest caz, dar si pentru interventiile estetice, care nu sunt acoperite de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

sursa foto: mondonews.ro