FBI AVERTIZEAZA ITALIA: Posibile atacuri TERORISTE la VATICAN

ITALIA se afla in alera si INTARESTE SECURITATEA dupa ce FBI a avertizat asupra unor posibile ATACURI TERORISTE LA VATICAN si la MILANO, scrie Corriere della Sera, transmite B1 TV.

PIATA SFANTUL PETRU, DOMUL DIN MILANO si celebra OPERA a orasului, LA SCALA, fac parte dintre tintele posibile anuntate de institutia federala americana. FBI a mai transmis autoritatilor de la Roma si informatii cu privire la cinci indivizi potential periculosi prezenti pe teritoriul Italiei.

CITESTE SI: BULGARIA: ATERIZARE DE URGENTA DUPA O ALERTA CU BOMBA

Militantii STATUL ISLAMIC au amenintat Biserica Catolica, dar autoritatile italiene sustin ca nu au dovezi ale unui plan al jihadistilor care ar viza Sfantul Scaun sau capitala Italiei.

Miercuri, la Ambasada SUA de la Roma a fost descoperit un sac suspect in exteriorul cladirii, dar alarma s-a dovedit a fi falsa.

Europa se afla sub teroare dupa atentatele de la Paris. In ultimele zile, mai multe tari au primit amenintari, din fericire s-au dovedit a fi false. De asemenea, autoritatile mai multor state au dezvaluit ca mai multe atentate de nivelul celor din Franta au fost dejucate in ultimele luni.

Sursa foto: L’Observatore Romano