FC AKTOBE-STEAUA 2-2 (0-1) / Calificarea se decide in retur

STEAUA a terminat la egalitate, scor 2-2, in prima mansa a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR, pe terenul celor de la Aktobe, campioana din Kazahstan.

FC AKTOBE, campioana Kazahstanului i-a surprins pe cei de la STEAUA inca din startul partidei, jucatorii lui Gazzaev junior evoluand extrem de agresiv. Presata serios, defensiva “ros-albastrilor” a aratat multe semne de slabiciune in fata unei formatii mai degraba modesta. Dar, cum ocaziile se razbuna in fotbal, cei de la AKTOBE au primit gol pe final de repriza, STEAUA deschizand scorul dup ace Chipciu a sutat de la distanta, Sidelnikov n-a putut sa retina, iar Keseru, atent, a impins balonul in plasa.

Citeste si: AKTOBE – STEAUA: Suporterii kazahilor au facut SCANDAL inainte de meci. VIDEO

Contrar primei parti, STEAUA a inceput mai bine repriza secunda, dar nu a reusit sa se distanteze la 2-0, ci, din contra, campioana Romaniei a fost egalata dupa o gafa a lui Arlasukis, care a iesit pe sub balon la o centrare.

Citeste si: FC AKTOBE – STEAUA BUCURESTI 2-2 LIVE TEXT / Gazdele egaleaza pe final de meci 

“Ros-albastrii” au reusit sa revina in avantaj, sutul lui Prepelita de la 40 de metri, fiind deviat usor, dar suficient pentru a-l pacali pe Sidelnikov. Pana la final, Aktobe a restabilit inca o data egalitatea cand Arzumanyan a profitat de neatentia fundasilor campioanei Romaniei si, ramas singur in careul advers, l-a lobat elegant pe Arlauskis.

Astfel, dupa 2-2 in mansa tur, calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, ultimul hop inaintea grupelor, se va decide la Bucuresti.

FC AKTOBE – STEAUA 2-2 (0-1)

Au marcat: Korobkin (59), Arzumanyan (89)/ Keseru (44), Prepelita (78)

AKTOBE: Sidelnikov (cpt.) – Mirosnicenko, Muldarov, Arzumanyan, Anderson Mineiro – Tarikayev, Korobkin – Danilo Neco, Pizzelli, Khayrullin (59 Kapadze) – Antonov (68 Zenkovici). Antrenor: Vladimir Gazzaev

STEAUA: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Popa (84 Stanciu), Chipciu (88 Iancu), Tanase (cpt.) – Keseru (71 Lemnaru)