FC Barcelona are un nou antrenor! Reacția suporterilor

FC Barcelona are un nou antrenor după ce Quique Setien a fost dat afară în urma umilinței istorice suferite de catalani în fața celor de la Bayern Munchen, scor 2-8, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Ronald Koeman este antrenorul ales de conducerea echipei FC Barcelona în locul lui Quique Setien. Fostul mare jucător al Barcelonei va fi instalat oficial după ce îşi dă demisia de la naţionala Olandei.

Ronald Koeman a mai fost antrenor secund la Barcelona în urmă cu două decenii. Din postura de jucător al grupării blaugrana, mijlocașul olandez a marcat peste 60 de goluri pentru club în cei 6 ani petrecuţi în Catalunya.

„E o veste bună pentru că este unul din eroii Barcelonei, chiar dacă demisia preşedintelui nu se va produce. Nu este de vină nici vârsta lui Messi, nici stadiul lui Pique şi nici proasta organizare a lui Valverde sau Quique Setien. Eu cred că Messi va rămâne la acest club. Ce doreşte Messi este o revoluţie pe care o cerem cu toţii, dar am îndoieli mari că se va produce, dacă Bartomeu va rămâne preşedinte”, spune Nacho Martin, unul dintre reprezentanții suporterilor Barcelonei.

Sursa foto: fcb