FC BARCELONA – REAL 1-2 (0-1) / CUPA SPANIEI merge la MADRID. VIDEO

REAL MADRID a casigat miercuri seara a 19-a CUPA a SPANIEI din istorie, dupa ce s-a impus cu 2-1 in fata celor de la FC BARCELONA in ultimul act al competitiei.

REAL MADRID a cucerit CUPA REGELUI SPANIEI dupa ce a invins-o pe Barcelona in finala, scor 2-1, cu un gol marcat pe final de partida de Bale in urma unei curse de 50 de metri. Fara Cristiano Ronaldo, madrilenii au deschis scorul in minutul 10, prin Di Maria si, desi catalanii au pus stapanire apoi pe joc, scorul la pauza a fost stabilit in startul meciului.

Citeste si: FIFA: FC Barcelona nu va avea voie sa faca transferuri timp de un an!

FC BARCELONA a reusit sa restabileasca egalitatea in minutul 69, dupa reusita lui Bartra, cu capul, venita in urma unui corner. Catalanii au controlat finalul partidei si dadeau senzatia ca pot marca golul invingator, insa o cursa fantastica a lui Gareth Bale, in minutul 85, care a plecat din propria jumatate si s-a oprit dupa ce a inscris, a adus CUPA SPANIEI la MADRID.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: REAL MADRID si CHELSEA, calificari dramatice in semifinale

Aceasta a fost cea de-a 7-a finala in CUPA SPANIEI disputata intre REAL MADRID si FC BARCELONA, madrilenii impunandu-se de patru ori, iar rivalii catalani de trei ori.

[hdvideo id=792 flashvars=autoplay=true&zoomIcon=false]