FC Botosani invinge cu 1-0 pe ACS Poli Timisoara

FC Botosani a castigat cu 1-0 partida disputata pe teren propriu in compania celor de la ACS Poli Timisoara, in etapa a 22-a a Ligii 1.

Partida dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara a reprezentat un joc de sase puncte date fiind pozitiile in clasament ale celor doua combatante, implicate in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Oaspetii de la Timisoara au ramas fara un om in echipa inca din minutul 21, atunci cand Popovici a fost eliminat care urmare a unui cot aplicat in figura lui Croitoru. Tot Croitoru a fost cel care a provocat la sase minute de la reluarea partii secunde inca o eliminare in tabara banatenilor, Gorobsov primind cartonasul rosu dupa o intrare cu talpa.

Citeste si: CFR CLUJ – STEAUA, ORA 20:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS 

Cu doi oameni in plus pe teren, gazdele de la FC Botosani au reusit sa inscrie prin Vasvari, in minutul 57, acesta marcand printr-o executie spectaculoasa de la 30 de metri. Partida se putea termina la egalitate daca timisorenii primeau in ultimul minut al partidei o lovitura de la 11 metri la un hent evident in careu, insa arbitrul a lasat jocul sa continuie.

Sursa foto: digi24.ro