FC BRASOV – DINAMO 2-0: Suporterii “cainilor rosii” in RAZBOI cu fotbalistii si oficialii BLATISTI

FC BRASOV a reusit sa castige, sambata seara, partida de pe teren propriu disputata in compania formatiei DINAMO BUCURESTI cu scorul de 2-0, gratie reusitelor marcate de Cristea in minutul 10 si Mateiu in minutul 33.

In aceste conditii, gruparea de sub Tampa a obtinut trei puncte vitale in lupta pentru evitarea RETROGRADARII, insa rezultatul final inregistrat la finele partidei i-a scos din minti pe suporterii celor de la DINAMO care si-au acuzat jucatorii si oficialii de BLAT.

Citeste si: PLAY-OFF LIGA II: ASA TG MURES invinge CS U CRAIOVA si urca pe primul loc. UPDATE

La finele partidei, fanii oaspetilor au scandat minute in sir “BLATISTII” si i-au injurat pe finantatorul IONUT NEGOITA si presedintele CONSTANTIN ANGHELACHE. Suporterii dinamovisti isi banuie favoritii ca au cedat deliberat punctele celor de la FC BRASOV, mai ales ca pe banca tehnica a stegarilor se afla un fost mare dinamovist, CORNEL TALNAR.

Scorul meciului din etapa cu numarul 30 a Ligii I a fost stabilit inca de la pauza, insa acesta putea fi mult mai mare tinand cont de raportul ocaziilor irosite in cele 90 de minute de fotbalistii celor de la FC BRASOV.

Citeste si: ADRIAN PORUMBOIU a lansat un ATAC virulent la adresa lui VIOREL DURU 

In urma acestui rezultat este greu de crezut ca DINAMO BUCURESTI va reusi sa se claseze la finele sezonului pe un loc de cupa europeana, in timp ce FC BRASOV a parasit, pentru moment, zona nisipurilor miscatoare din subsolul clasamentului Ligii I.

Sursa foto: agentia.org