FC DINAMO a plecat in PRIMUL CANTONAMENT din acest an

Lotul echipei DINAMO BUCURESTI a plecat, miercuri, de pe Aeroportul Henri Coanda, in PRIMUL CANTONAMENT din acest an, in Turcia, la Side, antrenorul Mihai Teja avand la dispozitie 24 de jucatori.

Echipa din Soseaua Stefan cel Mare va fi cazata la Hotel “Starlight” din Side si va disputa patru meciuri amicale cu echipele Bursaspor (Turcia), Erzgebirge Aue (Germania), Guangzhou (China) si Danemarca (reprezentativa U21).

Lotul echipei DINAMO in cantonamentul din Turcia este urmatorul: Traian Marc, Vlad Mutiu, Mihai Placinta (portari), Stefan Barboianu, Fai Collins, Ionut Nedelcearu, Alexandre Durimel, Alin Dudea, Steliano Filip, Andrei Radu (fundasi), Valentin Lazar, Cosmin Matei, Patrick Petre, Mansaly Boubacar, Hatem Abd Elhamed, Ionut Serban, Raul Krausz, Dorin Rotariu, Bogdan Gavrila, Andrei Tircoveanu (mijlocasi), Marius Niculae, Marius Alexe, Kamil Bilinski, Henrique de Jesus Bernardo (atacanti).

Citeste si: DINAMO si-a luat ATACANT DE NATIONALA. Ce spune NOUL JUCATOR al echipei

Atacantul brazilian Henrique de Jesus Bernardo, transferat de la ASA Targu Mures, considera ca mutarea la echipa pregatita de Teja este un pas inainte pentru cariera sa. “A fost o fericire cand Daniel Stanciu m-a sunat si mi-a spus ca Dinamo are o oferta pentru mine. Sunt bucuros ca voi imbraca tricoul alb-rosu. Acum trebuie sa muncim cat mai mult pentru a obtine cat mai multe puncte in acest sezon. E un pas inainte pentru mine, sunt foarte fericit. Concurenta va fi mare, dar e bine cand lotul e mare si exista competitie. Am semnat pe un an cu drept de prelungire. Nu m-am decis greu, a fost de moment, Dinamo e o echipa mare. A contat si faptul ca Daniel Stanciu este aici, am o relatie buna cu el. Nu mi-am propus un numar de goluri, vom vedea cate voi reusi”, a declarat Henrique.

Citeste si: ATACANT BRAZILIAN la DINAMO

Din lotul echipei diniamoviste lipsesc fundasul Andrei Cordos, care isi cauta un angajament la o alta echipa si atacantul Gheorghe Grozav, care s-a inteles cu gruparea FC DINAMO in privinita unui contract, dar nu a rezolvat litigiul cu clubul rus Terek Groznii.

Revenirea echipei DINAMO din cantonamentul din Turcia este programata pentru 25 ianuarie.

Sursa foto: click.ro