FC STEAUA BUCURESTI a anuntat DESPARTIREA de 5 JUCATORI

Echipa FC STEAUA BUCURESTI, care a dominat sezonul fotbalistic intern, cucerind toate cele trei trofee puse in joc, a anuntat vineri despartirea de cinci jucatori: portarul GIEDRIUS ARLAUSKIS, fundasul IASMIN LATOVLEVICI, mijlocasii ALEXANDRU BOURCEANU si ANDREI PREPELITA, impreuna cu atacantul RAUL RUSESCU, toti aflati la final de contract cu gruparea ros-albastra.

“Fotbal Club STEAUA BUCURESTI anunta ca jucatorii GIEDRIUS ARLAUSKIS, IASMIN LATOVLEVICI, ANDREI PREPELITA, RAUL RUSESCU si ALEXANDRU BOURCEANU au ajuns la finalul contractului cu echipa noastra si nu vor mai continua in tricoul Campioanei”, precizeaza FC STEAUA BUCURESTI intr-un comunicat postat pe contul sau Facebook.

CITESTE SI: STEAUA pierde un TITULAR care “fuge” in TURCIA sa castige 500.000 de euro pe sezon 

“Clubul nostru le multumeste tuturor pentru performantele extraordinare realizate de-a lungul anilor in tricoul ros-albastru, in care au cucerit 3 titluri consecutive, o Super Cupa a Romaniei, o Cupa a Romaniei si Cupa Ligii, precum si participari in grupele UEFA Champions League si UEFA Europa League. Le uram mult succes in continuare si sa aiba parte de cat mai multe performante in tricourile echipelor pe care le vor reprezenta in viitor”, adauga gruparea din bulevardul Ghencea in comunicatul sau.

In cursul zilei de joi, echipa Watford FC, care va reveni in prima liga din Anglia in sezonul viitor, a anuntat ca l-a inregimentat pe Giderius Arlauskis, fara sa dezvaluie detaliile contractului cu portarul lituanian.

Sursa foto: sport.ro