FC Universitatea Craiova a fost cedata suporterilor

Asociatia “Stiinta suntem noi” a anuntat sambata ca Adrian Mititelu a cedat suporterilor echipa FC Universitatea Craiova, pe care finantatorul din Banie afirmase ca o retrage din campionat.

Intr-un comunicat eliberat de asociatia “Stiinta suntem noi” , suporterii echipei FC Universitatea Craiova explica: “am realizat astazi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obtinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei incepand cu anul competitional 2014-2015. Urmeaza sa incepem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzactii in cel mai scurt timp. Nu vom infiinta o noua echipa. Vom continua traditia si vom cauta sa ne ridicam din punct de vedere sportiv la nivelul asteptarilor suporterilor FC Universitatea Craiova. In consecinta, toti cei cu suflet alb-albastru, toti cei care simt ceva pentru aceste culori sunt asteptati sa vina alaturi de noi. Demaram in acest moment o campanie de strangere de fonduri pentru a asigura bugetul echipei in sezonul care urmeaza. Vom asigura transparenta 100%. Eventualii sponsori sunt invitati sa ni se alature”.

Citeste si: Adrian Mititelu trebuie sa ii dea 7.000.000 de euro lui Victor Piturca 

Anuntul suporterilor vine dupa ce ieri acestia ii cerusera public echipa lui Mititelu.

Universitatea Craiova urmeaza sa fie exclusa din campionatul ligii secunde daca astazi nu se prezinta la partida cu UTA, de la Severin.