Universitatea Craiova – CS “U” Craiova, 0-0. Derby-ul oltenilor s-a lasat cu ostilitati la adresa lui Badea. UPDATE

FC Universitatea Craiova si CS “U” Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, in primul meci dintre cele doua echipe. Prima parte a meciului a fost controlata de gruparea lui Adrian Mititelu, insa acest lucru nu s-a reflectat si pe tabela. In cea de-a doua repriza, elevii lui Erik Lincar s-au acomodat cu jocul, insa gazdele au slabit ritmul, iar scorul a ramas acelasi.

Meciul s-a jucat in Drobeta Turnu-Severin, pe stadionul municipal denumit recent „Ion Oblemenco“, iar in tribune s-au aflat circa 9.000 de suporteri. Pavel Badea, presedintele CSU, a fost intampinat cu ostilitati, potrivit GSP. Dupa ce a fost numit „tradator“ de o parte dintre suporteri, acesta a spus: „Eu am mai multe meciuri jucate pentru «Stiinta» decat aveti voi vazute“.

Echipe Universitatea Craiova – CS “U” Craiova

FC Universitatea Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, Ciuca, Cruceru – Saceanu, Mirzeanu, Cale, Frasineanu – Stoianof, Baird. Antrenor: Nicolo Napoli CS

Universitatea Craiova: Brac – Cirja, Patrascu, Ljubinkovic, I. Stancu – Fl. Pirvu, Dragalina, Ganea, Gado – Sin, Dragicevic. Antrenor: Erik Lincar

___________________________

UPDATE: FC Universitatea Craiova – CS “U” Craiova, scor 0-0.

FC Universitatea Craiova si CS U Craiova se intalnesc sambata seara, de la ora 20.00, intr-un derby de Oltenia din etapa a doua a Ligii a II-a, meci care va transmis in direct de postul GSP TV. Ambele echipe vin dupa cate un rezultat de egalitate inregistrat in prima etapa. Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, la Satu Mare, contra Olimpiei, in timp ce formatia Municipalitatii din Craiova s-a impotmolit acasa, in fata Gloriei Bistrita, scor 1-1. 

Pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin sunt peste 10.000 de spectatori, majoritatea sustinatori ai echipei lui Adrian Mititelu. 160 de jandarmi se afla la aceasta partida, insa este putin probabil sa fie incidente, in conditiile in care suporterii oaspetilor lipsesc.

Inainte de meci, patronul FC Universitatea Craiova Adrian Mititelu a declarat ca are o senzatie foarte ciudata, in conditiile in care joaca cu o echipa fara istorie.

“E o senzatie pe care nu prea o pot explica. Jucam cu o echipa fara istorie, fara trecut, nu prea stim cine este. E o senzatie foarte ciudata. Unii arunca o piatra in balta, altii se chinuie sa o scoata. Dar piatra asta chiar nu o mai putem scoate. Una singura este Universitatea Craiova”, a spus Mititelu.