FC VASLUI dispare din FOTBALUL ROMANESC ! Vezi cine spune asta

FC VASLUI se va desfiinta la sfarsitul acestui sezon, jucatorii fiind sfatuiti chiar presedintele clubului sa isi depuna memorii pentru a devein liberi de contract.

Publicatia Vremea Noua anunta ca presedintele clubului FC VASLUI, CIPRIAN DAMIAN, i-a sfatuit pe jucatori sa-si depuna memorii pentru a deveni liberi de contract. “Totul se va inchide cu lacatul la vara”, ar fi spus Damian.

Citeste si: Liviu Ciobotariu si-a dat DEMISIA de la FC Vaslui

Astfel, chiar daca se afla pe locul 5 in clasamentul Ligii 1, vasluienii vor fi retrogradati la sfarsitul sezonului pentru ca n-au primit licenta.Declinul formatiei FC Vaslui a inceput in toamna anului trecut, cand Adrian Porumboiu a renuntat sa mai finanteze clubul.

 Citeste si: FC VASLUI nu a primit LICENTA si ar putea fi RETROGRADATA 

Dupa ce l-a pierdut gratis pe Piotr Celeban, FC VASLUI a ramas azi fara inca un jucator. Este vorba despre titularul postului de portar, Vytautas Cerniauskas. Lituanianul nu a mai acceptat sa ramana la club, problemele financiare fiind mult prea mari. Antal, Straton, Madson si Nuno Viveiros si-au depus si ei memorii pentru a fi declarati jucatori liberi de contract, anunta vrn.ro.