FC VASLUI incheie aventura in LIGA I cu o infrangere la scor

FC VASLUI a incheiat editia 2013/2014 a LIGII I, la finele careia va retrograda in liga secunda pentru ca nu a luat licenta, cu o infrangere, 1-4, in fata celor de la ASTRA GIURGIU.

Prima partida a etapei 34 din LIGA I a pus fata in fata, la VASLUI, formatia moldava si ocupanta locului secund din intrecerea interna, ASTRA GIURGIU. Desi nici una dintre cele doua echipe nu mai avea vre-un obiectiv, FC VASLUI fiind retrogradata pe criterii de licentiere, iar ASTRA GIURGIU sigura de pozitia a doua in LIGA I, partida a fost una placuta, cu cinci goluri.

Citeste si: Comisia de Disciplina a FRF a dat deciziile dupa INCIDENTELE de la PETROLUL – STEAUA 

Echilibrul meciului de la Vaslui s-a rupt in finalul primei reprize, atunci cand Cristescu a deschis scorul pentru oaspeti cu un sut frumos, de la 18 metri. Debutul partii secunde a fost la fel de nefast pentru gazde, Alibec si Seto marcand de doua ori intr-un interval de cinci minute si rispind orice emotii in privinta invingatoarei.

Citeste si: SCHIMBARE RADICALA IN LIGA I. Ce li se pregateste cluburilor ! 

Alibec a mai punctat o data in minutul 62, iar vasluienii au reusit golul de onoare pe final de meci printr-un… autogol, Muresan marcand in propria poarta.