FC VASLUI nu a primit LICENTA si ar putea fi RETROGRADATA

FC VASLUI nu a primit LICENTA pentru sezonul viitor si sunt mari sanse ca gruparea moldava sa fie RETROGRADATA, informeaza postul Digi Sport. Potrivit sursei citate, FC VASLUI a avut termen pana marti pentru a face dovada faptului ca a platit SALARIILE RESTANTE pe anul trecut sau ca jucatorii sunt de acord cu reesalonarea banilor, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Astfel, FC VASLUI n-a primit  LICENTA pentru sezonul viitor si va fi RETROGRADATA in Liga a 2-a, aflandu-se in aceeasi situatie prin care a trecut RAPIDUL in sezonul precedent. “Galben-verzii” au RESTANTE FINANCIARE fata de jucatori pe anul 2013, care sunt in valoare de 500.000 de euro, si care trebuiau achitate pana marti, 22 aprilie, ora 23:59.

Citeste si: LIGA I: FC VASLUI a reusit SCORUL CAMPIONATULUI ! 8-1 contra celor de la CORONA BRASOV 

ADRIAN PORUMBOIU, fostul finantator al FC VASLUI,  sustine ca vina le apartine celor din conducerea clubului, care n-au stiut sa gestioneze ce-a lasat el.

Citeste si: ADRIAN PORUMBOIU revine in fotbal. NU la FC VASLUI !

“Din decembrie se petrec lucruri ciudate la VASLUI. Din ce stiu eu, VASLUIUL, cu o minima atentie, putea sa-si ia LICENTA si pentru Europa, si pentru prima liga, dar acolo s-au intamplat niste lucruri care depasesc sfera normalului”, a declarat  Porumboiu la Sport.ro.
“VASLUIUL putea lua LICENTA, nu erau lucruri insurmontabile. Sunt iritat de ce se intampla, e anormal. Pana la 31 martie, la Vaslui nu erau datorii. Apoi a venit un control fiscal, care trebuia contestat din punctul meu de vedere, au fost procese pe rol unde avocatii au primit mai multi bani decat ar fi costat datoriile catre jucatori. Eu nu pot sa stiu ce gandesc oamenii aia de acolo”, a continuat acesta.

Sursa foto: prosport.ro