FC VASLUI risca sa fie DEPUNCTATA si chiar sa fie EXCLUSA din campionatul LIGII I

FC VASLUI risca sa fie DEPUNCTATA si chiar sa fie EXCLUSA din campionatul LIGII I din cauza unor RESTANTE FINANCIARE pe care le are de achitat lui Adrian Salageanu, informeaza Prosport.

Singura echipa din LIGA I care a reusit sa invinga campioana STEAUA BUCURESTI in acest sezon este intr-o situatie din ce in ce mai dificila. Potrivit sursei citate, FC VASLUI este obligata sa-i achite fundasului Adrian Salageanu suma de 100 de mii de euro, fotbalistul avand o decizie DEFINITIVA in acest sens.

Sanctiunile pot duce inclusiv la EXCLUDEREA formatiei moldave din campionatul LIGII I. Iata ce prevede Regulamentul FRF, potrivit Prosport:

“Pentru abaterile prevazute de articolul 23, literele i si j (nerespectarea obligatiei si a termenelor de plata a drepturilor stabilite de catre comisiile FRF, LPF, AJF, dupa caz, pe baza clauzelor contractelor sau conventiilor incheiate cu jucatorii – n.red.), in cazul in care un club nu isi executa obligatiile in termen de 30 de zile de la comunicarea hotararii definitive si executorii, acesta va fi sanctionat, in ordine, astfel:

Citeste si: STEAUA – FC VASLUI 0-1 (0-0) / GREVISTII au invins CAMPIONII 

a) va fi obligat la plata unei penalitati de 7.000 – 10.000 lei si i se va acorda un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligatiilor de plata;

b) i se va interzice dreptul de a transfera si / sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si i se vor scadea puncte. Scaderea de puncte se aplica asupra celor acumulate in campionat de echipa de categoria cea mai ridicata, urmand ca la fiecare 15 zile calendaristice de intarziere la plata, echipei in cauza sa i se scada cate doua puncte.

c) Sanctiunile aratate la litera b se aplica timp de 90 de zile, dupa care echipa clubului respectiv va fi exclusa din toate competitile. In cazul in care clubul debitor are mai multe echipe de seniori, toate echipele clubului de seniori ale respectiv vor fi excluse din competitii.”

Sursa foto: prosport.ro