FC Viitorul a invins Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-1, in Liga I

FC Viitorul a invins-o pe Ceahlaul Piatra Neamt cu scorul de 2-1 (1-1), duminica, in deplasare, intr-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Viitorul s-a impus la capatul unei partide foarte tensionate, in care toate golurile au fost marcate din lovituri de pedeapsa. Oaspetii au deschis scorul prin Bogdan Mitrea (43), dupa o actiune a lui Florin Tanase, insa nemtenii au egalat la scurt timp, tot din lovitura de la 11 metri, Vlad Achim (45), dupa un hent comis de Bogdan Tiru. Echipa lui Gheorghe Hagi a marcat golul victoriei in prelungiri, tot din penalty, prin acelasi Mitrea, dupa un fault comis de brazilianul Wellyson la Alexandru Mitrita (90+5).

CITESTE SI: LIGA I: OTELUL GALATI a PIERDUT in fata CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 

Ceahlaul a avut o bara, prin Wellyson (47). FC Viitorul a marcat un gol in minutul 63, prin Cristian Daminuta, din lovitura libera, dar reusita a fost anulata pentru ca arbitrul nu fluierase executarea loviturii libere.

Nemtenii au protestat la ambele penalty-uri acordate oaspetilor, iar la al doilea, finantatorul gazdelor, italianul Angelo Massone, a patruns in teren si i-a reprosat decizia arbitrului de centru, care l-a trimis in tribuna.

Fundasul Mitrea este golgheterul la zi al campionatului, cu 13 reusite, depasindu-l pe Claudiu Keseru, care a plecat in iarna de la Steaua.

CITESTE SI: LIGA I: Steaua Bucuresti a INVINS FC Viitorul cu scorul de 4-1

FC Ceahlaul Piatra Neamt — FC Viitorul 1-2 (1-1), stadion “Ceahlaul” — Piatra Neamt

Au marcat: Vlad Achim (45 — penalty), respectiv Bogdan Mitrea (43 — penalty, 90+5 — penalty).

Arbitru: Dragos Istrate (Bucuresti); arbitri asistenti: Imre-Laszlo Bucsi (Sfantu Gheorghe), George Florin Neacsu (Campulung Muscel); arbitru de rezerva: Ionut Coza (Cernica/IF)

Observatori: Constantin Stefan (Bucuresti) — CCA, Bogdan Niculae (Voluntari) — LPF

Sursa text si foto www.agerpres.ro