FC ZURICH v STEAUA: Vicecampioana a ajuns in ELVETIA. Cum arata primul 11 probabil

FC ZURICH v STEAUA BUCURESTI. Ros-albastrii vor intalni, joi 3 noiembrie cu incepere de la ora 22.05, formatia elvetiana FC Zurich, intr-o partida contand pentru etapa a patra din grupele Europa League. Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a ajuns deja in Elvetia, informeaza postul de televiziune DigiSport.

FC ZURICH v STEAUA BUCURESTI. Partida este una decisiva pentru Steaua, tinand cont de faptul ca dupa 3 etape, ros-albastrii ocupa ultimul loc in grupa L, cu doar doua puncte obtinute pana acum. Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf este obligata sa castige pentru a mai pastra sanse de calificare in primavara europeana.

FC ZURICH v STEAUA BUCURESTI. Antrenorul Stelei nu va putea alinia cel mai bun 11, nici la acest joc. Accidentarea lui Ovidiu Popescu, suferita in meciul cu CSM Poli Iasi, castigat de Steaua cu 2-0, i-a dat planurile peste cap antrenorului de 41 de ani. Reghecampf planuia sa-l foloseasca pe jucatorul de 22 de ani pe postul de fundas dreapta, deoarece Enache este inca suspendat, dupa cartonasul rosu primit in partida cu Osmanlispor, din prima etapa a grupelor Europa League.

FC ZURICH v STEAUA BUCURESTI. Iata cum ar putea arata primul 11 probabil pe care STEAUA BUCURESTI il va alinia la Zurich: Nita – Tamas, Tosca, Moke, Momcilovic – Pintilii, Muniru (Bourceanu) – Adi Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic.

Sursa foto: prosport