Transferul lui Carlos Fortes la FCSB nu se mai face! Gigi Becali este vinovat

FCSB mai dă o lovitură pe piața transferurilor în aceeași zi în care s-a înțeles cu Adrian Stoian. Gigi Becali s-a ținut de promisiune și a anunțat în această seară că s-a înțeles cu Carlos Fortes, atacantul portughez de 23 de ani al celor de la Gaz Metan Mediaș, care vine sub formă de împrumut la roș-albaștri.

Update: Pedro Torrao, impresarul lui Carlos Fortes, susţine că atacantul lui Gaz Metan nu va merge la FCSB, deșit atât Gigi Becali, cât și antrenorul ardelenilor, Edward Iordănescu, au confirmat luni seară mutarea. Impresarul lui Fortes invocă în calea mutării lipsa de respect a roş-albaştrilor la adresa jucătorului său.

„Haideţi să terminăm cu povestea asta vizavi de transferul făcut al lui Fortes la Steaua fiindcă vorbim aproape de o misiune imposibilă în acest moment. El e la Mediaş, se antrenează. Gaz Metan e în Turcia, iar situaţia nu e convenabilă şi corectă. În primul rând, trebuie să rezolvăm problema cu Gaz Metan. E doar o poveste că el s-a înţeles cu Steaua. Nici eu, nici jucătorul pe care-l reprezint n-am vorbit cu cineva de la Steaua.

În primul rând, Carlos Fortes a jucat la Benfica, la naţionalele de juniori ale Portugaliei şi impune respect, nu e un nume de pe stradă. Cel mai dureros şi lipsit de respect e că s-a vorbit despre el că e gras. Se ştie foarte bine cine a vorbit de la Steaua despre acest lucru. De aceea spun că în acest moment transferul e imposibil. Voi veni în România să discut situaţia lui. Nu ştiu ce şanse sunt ca el să semneze cu Steaua, nu pot anticipa. Dar atunci când din start jucătorul nu are parte de respect, ce mai poate fi de spus?”, a declarat Pedro Torrao pentru gsp.ro.

Stire initiala

„I-am spus lui Teja că-i fac toate poftele și-i aduc ce jucători vrea. Mi-a spus să mai luăm în atacant că poate vând pe cineva. Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme.

Citeste si: GIGI BECALI A REZOLVAT ÎNCĂ UN TRANSFER! LA FCSB VINE UN INTERNAȚIONAL ROMÂN DIN ITALIA

Dacă mai slăbește cinci kilograme, Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport. Informația fusese lansată de Ilie Dumitrescu înainte ca Gigi Becali să intre în direct: „Mi-a dat Gigi mesaj că l-a luat și pe Fortes. Mi-a trimis mesajul acum”.

 

Carlos Fortes în Liga 1:

19 meciuri
6 integralist
5 goluri
2 pase decisive
650.000 de euro cota de piață
188 cm înălțime

Gigi Becali a confirmat ulterior că a negociat și cu Andrei Ivan, informație oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, însă transferul acestuia se poate realiza abia la vară. „Am încercat să-l iau pe Ivan, dar el avea o anumită clauză la Rapid Viena și nu putea pleca până în vară”, a mai spus latifundiarul în această seară.

Rapid Viena, clubul unde Ivan e împrumutat de la Krasnodar, avea clauză de cumpărare pentru Ivan și era nevoită să plătească 1,5 milioane pentru a-l lua, sumă pe care probabil o va plăti FCSB.

Gigi Becali anunțase încă din cursul zilei că e extrem de aproape de a rezolva transferul unui nou atacant.  „O să mai vină încă un atacant. Avem nevoie de încă unul. Facem tot ce e posibil ca să luăm campionatul. E rușinos pentru noi dacă ratăm iar titlul. Pe Pușcaș am oferit 3 milioane de euro, dar nu a vrut el să vină. Nu e el cel pe care îl vreau. Voi sigur îl știți! (n.r jurnaliștii) Și Teja îl vrea pe atacantul pe care eu vreau să-l iau”, mărturisise Becali cu doar câteva ore înainte de a confirma transferul lui Fortes.

Sursa foto: sport