FCSB a mai făcut un transfer de ultimă oră! Prima declarație a jucătorului

Iulian Cristea este oficial noul jucător al celor de la FCSB, acesta semnând un contract valabil pentru cinci ani și jumătate. Fundașul central în vârstă de 24 de ani o părăsește pe Gaz Metan Mediaș după șase sezoane, mutarea fiind oficializată în această dimineață.

“Iulian Cristea nu mai este jucătorul Gazului Metan. Acesta s-a transferat luni la FCSB. Iulian Cristea a evoluat pentru Gaz Metan timp de șase sezoane. Acesta a bifat 89 prezențe în tricoul alb-negru și a marcat 6 goluri. Îți mulțumim pentru evoluțiile avute la Gaz Metan și îți dorim succes în tot ceea ce vei face de acum înainte”, se arată într-un anunț pe site-ul oficial al medieșenilor.

De asemenea, mutarea a fost făcută oficială și de gruparea “roș-albastră”, printr-un anunță făcut pe pagina de Facebook:

“Bine ai venit, Iulian Cristea!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Iulian Cristea, jucător care va îmbrăca tricoul echipei noastre timp de cinci ani și jumătate. Fundașul născut pe 17 iulie 1994, care va purta numărul 17, s-a alăturat deja lotului condus de Mihai Teja, însă va putea debuta abia în play-off, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene în ultima etapă de campionat. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”.

“Faptul că am venit încă de acum mă bucura nespus. Am visat de mic să ajung la această echipă, pe care am iubit-o dintotdeauna! Sper să mă integrez cât mai bine și mai repede în colectiv, să am evoluții bune și să-mi ajut colegii în îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Iulian Cristea.
22 de meciuri a strâns Iulian Cristea pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două asisturi.

Sursa foto: facebook / FCSB