FCSB a renuntat la inca un JUCATOR! Acesta se afla pe lista UEFA in vederea dublei cu Plzen

FCSB a renuntat la inca un fotbalist in aceasta vara, in ciuda faptului ca acesta era unul dintre cei 22 de jucatori trecuti de gruparea ros-albastra pe lista UEFA in  vederea dublei cu Viktoria Plzen din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Destinatia mijlocasului croat Antonio Jakolis este Ciprul, acolo unde va evolua sub forma de imprumut la Apollon Limassol. Pentru imprumutul sau gruparea din Insula Afroditei a platit un sfert de milion de euro. Dupa acest sezon, cipriotii il pot transfera definitiv pe jucatorul in varsta de 25 de ani si vor trebui sa mai achite inca 300.000 de euro.

“FCSB anunta ca a ajuns la un acord pentru imprumutul lui Antonio Jakolis la Apollon FC. Croatul va evolua timp de un sezon pentru formatia cipriota, care are si optiunea de a-l achizitiona definitiv. Fotbalistul a parasit duminica Romania, urmand sa efectueze vizita medicala si sa semneze contractul cu Apollon. Clubul nostru ii multumeste pentru contributia avuta la rezultatele de pana acum si ii ureaza mult succes la noua sa echipa!”, se arata in comunicatul FCSB.

Antonio Jakolis a fost transferat de FCSB in vara anului trecut de la CFR Cluj, insa nu a primit multe sanse de a se impune in primul “11” desi a avut mai mereu evolutii superioare favoritului lui Reghecampf, Gabi Enache.

Sursa foto: sport