FCSB a transferat și un fundaș dreapta! Tot din Liga I! Suma plătită de Gigi Becali! Declarații

Gigi Becali a anunțat că aduce și un fundaș dreapta din Liga 1, iar Valentin Crețu, 30 de ani, fotbalistul celor de la Gaz Metan s-a înțeles cu FCSB și urmează să ajungă de urgență la București, informează Gazeta Sporturilor.

Update: FCSB a anunțat duminică transferul lui Valentin Crețu de la Gaz Metan Mediaș. Fundașul dreapta în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane și va purta tricoul cu numărul 2.

Valentin Crețu s-a pregătit duminică dimineață alături de noii săi colegi. ”Sunt foarte fericit că am semnat cu un club mare. Le mulțumesc tuturor celor din club pentru încrederea acordată și voi face tot posibilul pentru a demonstra că am fost un transfer reușit. Îmi doresc să evoluez bine, să fiu constant și să câștig titlul de campion în acest sezon”, a declarat Creţu, potrivit site-ului FCSB.

Valentin Crețu este un fundaș dreapta născut pe 2 ianuarie 1989, la Buzău, care a început fotbalul de performanță la Gloria Buzău. Acesta a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Concordia Chiajna, FC Rapid București, AFC Săgeata Năvodari, ACS Poli Timișoara și CS Gaz Metan Mediaș.

Știre inițială

Titular obișnuit în garnitura medieșenilor, Crețu nu apare în meciul care se dispută la această oră în Liga I, între FC Botoșani și Gaz Metan, semn că fundașul este deja pe drum spre Capitală. Accidentările, dar și prestația catastrofală din meciurile cu Botoșani (0-2) și Alașkert (2-3) l-au determinat pe patron să reia ofensiva pe piața transferurilor.

După ce-a rezolvat achiziția unui fundaș stânga, Panțâru de la Poli Iași și Soleidis de la Botoșani, dar și a unui atacant, polonezul Gikiewicz, care a venit liber de contract, Becali a bătut palma și pentru fundașul dreapta, Valentin Crețu. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Citește și:  FCSB A RĂMAS FĂRĂ ANTRENOR! CINE ESTE FAVORIT SĂ-L ÎNLOCUIASCĂ PE BOGDAN ANDONE! DECLARAȚII

Om de bază la Gaz Metan Mediaș, Vali Crețu, va semna în acest week-end cu vicecampioana României, luni va fi înregistrat la Liga Profesionistă și sunt șanse mari să intre direct în primul 11 al echipei în meciul cu Astra, de la Giurgiu.

Cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt, steliștii au plătit 125.000 de euro medieșenilor pentru Vali Crețu, adică exact clauza de reziliere pe care acesta o avea în contract.

Sursa foto: sport