FCSB l-a prezentat pe Lukasz Gikiewicz! Gigi Becali vrea și un jucător grec

Gigi Becali a anunțat, marți, transferul unui atacant polonez la FCSB. De asemenea, la vicecampioana României vor sosi în perioada următoare și doi fundași laterali, unul pentru fiecare parte a terenului.

Update: FCSB l-a prezentat, joi, oficial pe atacantul polonez Lukasz Gikiewicz (31 de ani). Lukasz Gikiewicz este un vârf de careu de 1,88 metri ales de Gigi Becali pentru a intra în locul accidentaților Ioan Hora și Harlem Gnohere. Ultima dată a fost legitimat în Arabia Saudită, la Hajer. Polonezul a trecut pe la 19 echipe, printre care Slask Wroclaw, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Batin.

„Sunt foarte fericit că am primit această șansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou și voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câștigăm titlul de campioni”, a declarat Lukasz Gikiewicz, noul atacant al celor de la FCSB.

Lukasz Gikiewicz este în tribunele arenei ”Marin Anastasovici” din Giurgiu unde noii săi colegi joacă returul din turul II preliminar al Europa League cu armenii de la Alashkert. Lukasz Gikiewicz este al treilea polonez care îmbracă tricoul roș-albastru după Golanski și Szukala.

FCSB îl vrea și pe grecul Soiledis de la Botoșani

În aceeași ordine de idei, Aristidis Soiledis (28 de ani), fundașul stânga al echipei FC Botoșani, este la un pas să ajungă la FCSB, anunță în exclusivitate, Gsp.ro. Fotbalistul grec a primit acordul celor din conducerea grupării botoșănene de a merge să negocieze cu patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Acesta va pleca în această seară către București, cu avionul, de pe aeroportul din Suceava.

„E adevărat că băiatul va pleca în seara asta către București. El are acceptul nostru să negocieze cu FCSB. 99% va fi jucătorul vicecampioanei României. Doar în cazul în care nu se va înțelege se va întoarce la Botoșani, dar noi credem că totul va fi în regulă și transferul se va realiza”, a spus Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Potrivit surselor GSP, FCSB ar urma să plătească în schimbul grecului suma de 75.000 de euro. Ar fi al treilea fundaș stânga transferat de către FCSB în această vară după Sorin Șerban (18 ani, de la Minaur Baia Mare) și Ionuț Panțîru (23 de ani, de la Poli Iași). Pe postul de fundaș stânga, FCSB îi mai are pe Marko Momcilovic (32 de ani) și pe Alexandru Stan (30), ambii accidentați în prezent.

Știre inițială

Revenind la atacant, Gigi Becali n-a stiut să precizeze numele acestuia, insa a confirmat partial ca ar fi vorba de Kamil Bilinski, cand a fost intrebat de moderator: “Vreau repede 3 jucatori! Un atacant, de exemplu. Vine azi sau maine un polonez. Fundasi stanga si dreapta o sa aduc din Romania. Stiu care sunt. E unul pe care-l vreau de mult, sa vad daca o sa-l pot lua”, a anuntat Becali intr-o interventie la PRO X.

Citește și:  IUREȘ LA FCSB! GIGI BECALI, ATAC FRONTAL LA DOI TITULARI: „FACE MIȘCĂRI DE VEDETĂ”!

“De polonez nu stiu, mi l-a propus cineva. A trebuit sa-l ia Gaz Metan, insa l-a refuzat Iodanescu. Are vreo 30 de ani. Lasa, ba, ca-l iau eu. Bilinski a jucat la Dinamo? Cand a jucat la Dinamo? E polonez? E posibil sa fie asta. A jucat la Dinamo? Asta sa fie”, a mai spus acesta.

Kamil Bilinski are 31 de ani si a evoluat in Romania, la Dinamo, in perioada 10 ianuarie 2014 – 20 iulie 2015. 15 goluri a marcat Bilinski in Liga 1 pentru “caini”. Pe de alta parte, Gazeta Sporturilor scrie ca ar fi vorba de Lukasz Gikiewicz (31 de ani), ultima data a fost legitimat in Arabia Saudita, la Hajer, dar cel mai probabil si-a terminat intelegerea acolo.

Sursa foto: sport