FCSB ar urma să găzduiască un patrulater de senzație! Superchipele invitate la București

Anul 2018 poate aduce microbiștilor din România un patrulater de senzație, chiar la București, informează exclusiv Gazeta Sporturilor. Anumite surse au susținut pentru gsp că în acest moment compania de evenimente sportive SportFive și omul de afaceri Adrian Thiess au luat deja legătura cu oficialii FCSB-ului.

“Steaua este cea mai iubită echipă din România, formația care adună cei mai mulți fani pe stadioane. Este singura echipă din Liga 1 care poate umple Arena Națională la orice meci important!

Se pregătește un proiect grandios pentru iubitorii fotbalului de la noi! Iar Steaua este echipa din Romania aleasă să participe la acest eveniment. Avem nevoie de o vară memorabilă pentru cei care iubesc fotbalul”, spun sursele GSP.

Despre ce este vorba

FCSB ar urma să fie gazda unui patrulater de senzație, la care ar fi invitate Real Madrid, Liverpool și Borussia Dortmund sau Bayern Munchen. Există și variante de backup, dacă FCSB nu va da curs aceste invitații, cum s-a întâmplat și-n mandatul lui Reghecampf.

“Dacă va refuza Steaua, varianta de înlocuire ar fi Galatasaray sau Fenerbahce, echipe care au mii de fani în România”, spun sursele.

În acest moment firma SportFive și Adrian Thiess au început deja corespondența cu echipele din străinătate pentru a găsi date libere în calendarul competițional pentru acest patrulater. “E primul și cel mai important pas de făcut în acest moment. Trebuie să găsim o perioadă care să fie acceptată de toate părțile. Apoi se vor pune la punct toate detaliile. Evident, vor exista clauze speciale în contracte ca echipele să vină cu 80% dintre vedete, așa cum a făcut și Barcelona”, mai susține gsp.

Nu este prima dată când la București se încearcă organizarea unui astfel de patrulater. Au mai existat discuții și în 2015, dar și în 2016. Totul a căzut din diferite motive.

Sursă text gsp.ro