Lovitură de teatru! Becali a fost refuzat și de Nicolae Dică

FCSB are, începând de joi seară, un nou antrenor principal. Nicolae Dică și-a dat acordul să vină la FCSB, anunță Gazeta Sporturilor, care mai scrie că afacerea s-a parafat în această seară și că fostul secund al lui Rădoi urmează să fie prezentat de Gigi Becali.

Update: Gigi Becali a fost refuzat și de Nicolae Dică. “Nu am vorbit nimic cu el, nu am negociat cu el. Am vorbit cu el, dar nu am negociat. Mi-a zis: Nea Gigi, nu pot să vin acum, că sunt băgat cu Mirel în treaba asta (n.r. antrenor secund la naționala României), i-am promis. Are și clauză de reziliere. Asta e cu Dică.

Dică are 70.000 clauză, Mirel are nevoie de el, nu poate. Nu mă supăr. Adrian Mutu nu a antrenat, nu a demonstrat. Mi-a plăcut la echipa de tineret, are ochi, mi-au plăcut schimbările lui. Eugen Neagoe, doar să facă ca mine. Mulți antrenori pe care-i pot lua, dar nu mă mai hazardez”, a declarat Gigi Becali, citat de Digisport.

Știre inițială

Nicolae Dică, în vârstă de 41 de ani, revine la FCSB după ce și-a dat demisia pe 23 decembrie 2018. Instalat în iunie 2017 pe banca FCSB, Nicolae Dică pe FCSB în 80 de partide (46 de victorii, 18 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri) a terminat pe locul secund în primul sezon și s-a oprit în șaisprezecimile Europa League, echipa fiind eliminată de Lazio. În următorul sezon, Dică a lăsat-o pe FCSB cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat la 6 puncte distanță de CFR Cluj. FCSB nu s-a calificat în ediție 2018/19 în grupele Europa League, o contraperformanță bifată după o dublă cu Rapid Viena în play-off.

Sursa foto: sport