FCSB are un nou antrenor! Roș-albaștrii au anunțat, oficial, numele acestuia

FCSB a anunțat, miercuri, că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei “roş-albastre”. Noul tehnician îl înlocuieşte pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcţie între 23 august 2019 şi 15 iulie 2020.

Toni Petrea a susținut deja primul antrenament la FCSB, iar Gigi Becali l-a prezentat personal jucătorilor, astăzi, la baza sportivă din Berceni.

Anton Petrea, noul antrenor principal al FCSB, va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 şi în 2016) pentru echipa bucureşteană. Mihai Pintilii, fostul căpitan al echipei, va fi, în continuare, antrenor secund.

Din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) şi Marius Popa (antrenor cu portarii).

”În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea FCSB!”, se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook al FCSB.

Sursa foto: facebook