FCSB este aproape de a transfera un jucător de la Lazio Roma

Presa din Italia anunță că FCSB vrea să îl aducă pe mijlocașul camerunez Joseph Minala, 21 de ani, legitimat la Lazio.

Italienii de la Tuttomercatoweb scriu luni că Joseph Minala care a fost aproape de a ajunge la Trabzonspor, ar putea ajunge sub formă de împrumut la FCSB, notează gsp.ro. Joseph Minala ar putea fi atras în România de posibiltiatea de a juca în Europa League cu FCSB. Pe lângă echipa roș-albastră, Spal, Frosinone şi Parma l-ar dori și ele pe mijlocaș.

Joseph Minala este la juniorii lui Lazio din 2013 și era considerat o speranță a clubului. Acesta nu a dat randamentul dorit și a fost împrumutat la mai multe echipe, precum Bari, Latina Calcio și Salernitana. Acesta are 3 meciuri în Serie A, în sezonul 2013-2014. În sezonul trecut, Minala a jucat 37 de meciuri pentru Salernitana, marcând patru goluri.

În 2014, camerunezul s-a aflat în centrul unui scandal. Acesta spunea că are 17 de ani, deși fizicul părea al unui adult, iar fanii și autoritățile au crezut că și-a falsificat certificatul de naștere, fiind bănuit că ar avea 42 de ani. După o investigație a italienilor, s-a dovedit că Minala are 17 ani.

Sursa foto: Tuttomercatoweb