FCSB este în genunchi! Man și Tănase, pozitivi cu COVID-19! UEFA a oferit o dispensă

Roș-albaștrii l-au repatriat pe Enache! Cum poate arăta primul 11 la meciul cu Slovan

FCSB va disputa, joi seară de la ora 20.30, partida cu Slovan Liberec din turul III preliminar al Europa League. Meciul va avea loc pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu. De o săptămână încoace, roș-albaștrii se confruntă cu cel mai mare focar de infecție cu noul coronavirus care a fost înregistrat la o formație din Liga I.

Update 2: După ce a izbutit trei transferuri în ultimele ore, FCSB și-a recuperat și doi jucători pentru meciul de diseară cu Slovan Liberec. Fanatik scrie despre revenirile lui Aristidis Soiledis și Șut, unul dintre pariurile lui Becali care a revenit de la Clinceni, este apt de joc. Cum ar putea arăta FCSB contra cehilor după ultimele mișcări de la echipă: Straton – Enache, Cană, Soiledis, Panțîru – Șut, Simion, Caiado – R. Ion – Karanovic, Ad. Petre.

Update: După ce a refuzat ofertele mai multor televiziuni, Gigi Becali a bătut palma, joi, cu oficialii postului Prima TV, care va transmite din nou un meci din cupele europene ale echipei roș-albastre. Prima a transmis, împreună cu Look Plus, meciul cu Shirak, din turul I din preliminariile Europa League.

Până să accepte oferta de la Prima, Becali a refuzat Look, Digi Sport și Pro TV, despre care a considerat că nu se ridică pretențiile financiare ale sale, el dorind peste 100.000 de euro.

Știre inițială

Încă dinaintea partidei de joia trecută, disputată în Serbia cu Backa Topola, FCSB a avut mari bătăi de cap în alcătuirea echipei. Iar veștile rele continuă inclusiv astăzi cu numai câteva ore înaintea jocului cu formația cehă Slovan Liberec.

FCSB și-a trimis, ieri, toți fotbaliștii care aveau test negativ la o nouă testare, cea obligatorie în protocolul medical impus de UEFA. Și a primit două vești extrem de proaste: Dennis Man și Florin Tănase au coronavirus, deși ultimul fusese testat negativ marți.

Antrenorul Toni Petrea a ieșit și el pozitiv, după ce inițial a avut un test negativ. Confirmați cu COVID-19 sunt și Bogdan Argeș Vintilă, Marius Popa (care fusese testat și el negativ) și Alexandru Petre, cel care a fost antrenor de portari la meciul cu Backa Topola.

Echipa roș-albastră are în total 15 cazuri de coronavirus în lot și greu poate alcătui un prim unsprezece competitiv care să se bată cu Slovan Liberec pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Însă, înainte de meci a venit și o veste bună: FCSB primește și o mână de ajutor de la UEFA. Din cauza problemelor de lot apărute în ultimele ore, FCSB  a primit o dispensă de la UEFA, potrivit AntenaSport. Clubul roș-albastru poate înregistra jucători noi până la ora 15.00, astfel că șefii echipei încearcă să facă transferuri pe ultima sută de metri.

Cum poate arăta primul 11 al FCSB la meciul cu Slovan Liberec

După ce impresarul Anamaria Prodan a anunțat că David Caiado (mijlocaș lateral) și Goran Kranovic (atacant) vor fi împrumutați de Hermannstadt la FCSB, un alt jucător a semnat joi dimineață cu roș-albaștrii.

Gabriel Enache, mijlocașul dreapta care poate juca și ca fundaș, a venit liber de contract și a semnat o înțelegere valabilă pe un sezon. Enache și-a reziliat recent contractul cu Qyzyljar SK Petropavlovsk (Kazahstan) și vine s-o ajute pe FCSB în Europa League, a anunțat ProSport. Fotbalistul care a mai evoluat la FCSB are nevoie de un test negativ de COVID-19 și poate fi trecut pe lista UEFA dacă rezultatul vine până la ora 14.30.

Astfel, unsprezecele de start al roș-albaștrilor la meciul de diseară cu Slovan poate arăta așa: Straton – G. Enache, Simion, Cană, Panțîru- Horșia, Perianu, Caiado – R. Ion – Karanovici, Ad. Petre.

Sursa foto: sport