FCSB este la un pas să bifeze un prim transfer! Becali și jucătorul se află la ”palat”

Andrei Cordea, mijlocașul ofensiv în vârstă de 21 de ani de la Academica Clinceni, este foarte aproape să semneze cu FCSB, informează Digi Sport. Conform sursei citate, Cordea se află la reședința latifundiarului din Aleea Alexandru și discută ultimele detalii ale contractului cu Gigi Becali.

Update: Gigi Becali a confirmat negocierile, pentru GSP.ro: „Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”. Cordea nu este singurul jucător de la Clinceni pe care FCSB îl vrea. Pe lista lui Gigi Becali se află și Mladen Jutric (25 de ani, fundaș central), dar despre stoperul austriac Becali a refuzat să comenteze astăzi.

Gazeta Sporturilor mai scrie că și mijlocașul Alexandru Crețu (29 de ani) este dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB, iar conform unor informații de ultimă oră fotbalistul e așteptat să dea azi răspunsul final în privința ofertei de la roș-albaștri.

Știre inițială

Andrei Cordea (foto interior, în albastru) are o cotă de piață de 450 de mii de euro și a bifat în acest sezon, 33 de meciuri, 4 goluri și 3 assist-uri pentru Academica Clinceni.

Andrei Cordea a crescut la FC Ardealul, de unde a plecat la Novara U19, pentru 70.000 de euro. A urcat la prima echipă și a ajuns la Hermannstadt, sub formă de împrumut. Apoi, Academica Clinceni l-a luat liber de contract

Sursa foto: sport