FCSB își poate pierde căpitanul! Câți bani oferă americanii pentru Florin Tănase

FCSB își poate pierde căpitanul în pauza de iarnă. Florin Tănase este dorit cu insistență în MLS. Din informațiile Digi Sport, americanii de la New York Red Bulls sunt din nou interesați de ”decarul” roș-albaștrilor, pe care l-au dorit și în vară, și sunt gata să facă o nouă ofertă.

În vară, transferul a picat pentru că suma oferită de americani nu a fost pe placul lui Gigi Becali. Din câte se pare, aceștia vor reveni acum cu o ofertă care se învârte în jurul sumei de 7-8 milioane de dolari. Dacă oferta va fi cea vehiculată, finanțatorul FCSB ar putea accepta. Acesta este conștient că nu va putea încasa mai mult de 5 milioane de euro pentru Tănase, după cum a spus chiar el, în urmă cu ceva timp, la Digi Sport.

Citește și: FRF A EXPLICAT DE CE NU L-A NUMIT SELECȚIONER AL ROMÂNIEI PE DAN PETRESCU

Totuși, din informațiile Digi Sport, MLS nu este singurul campionat în care este dorit Florin Tănase. Căpitanul FCSB mai este dorit și în două campionate puternice din Europa. ”Decarul” vicecampioanei a fost unul dintre cei mai activi jucători ai echipei sale, în această primă parte a sezonului.

Tănase a evoluat, în acest sezon, pentru FCSB în 28 de partide. ”Decarul” roș-albaștrilor a marcat 8 goluri și le-a oferit colegilor 5 pase de gol, asta deși a fost jucătorul ”sacrificat” cel mai des de Bogdan Vintilă, evoluând pe mai multe posturi, chiar dacă nu se simțea chiar comfortabil pe acele poziții.

Florin Tănase va împlini 25 de ani pe 30 decembrie. 2,8 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

Sursa foto: sport