FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Câți bani au obținut roș-albaștrii

Olimpiu Moruţan a fost vândut, luni, de FCSB la Galatasaray Istanbul, anunțul fiind făcut de Gigi Becali care a făcut publice și datele transferului. Mijlocașul român a semnat cu Galatasaray pentru suma de 5,7 milioane de euro, a anunțat patronul FCSB.

Galatasaray l-a achiziționat pe Olimpiu Moruțan după ce a făcut o ultimă ofertă: 4,2 milioane de euro, plus 1,5 milioane de euro dacă echipa turcă se va califica în grupele Europa League, a anunțat patronul roș-albaștrilor.

„Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Finanțatorul de la FCSB a anunțat că i-a promis lui Edward Iordănescu trei jucători, unul dintre ei fiind Hervin Ongenda, mijlocașul de la FC Botoșani.

“I-am promis doi jucători, ambii din România. Chiar trei jucători. Jucători pe care tot el… pe unul l-am văzut eu aseară și l-am întrebat ce părere are, a zis că-l avea pe listă la CFR. Și încă doi jucători să vedem dacă-i putem lua. Nu de la Rapid. Ce treabă avem noi cu Rapidul? Unul care-mi place mie foarte mult de la Botoșani. Nu e Chindriș, e vorba de Ongenda. A jucat singur cu ei aseară. Stai să vedem dacă pot să-l iau. Ei sunt prieteni cu mine, dar pe mine mă refuză și îl dă la CFR și Craiova, așa face. Mai zice că e prieten cu mine”, a mai spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Sursa foto: sport