FCSB și-a vândut una dintre vedete. Cu ce formație a semnat atacantul

Sergiu Buș s-a transferat de la FCSB la formația Seongnam FC din Coreea de Sud. Anunțul transferului atacantului în vârstă de 28 de ani a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a roș-albaștrilor.

Sergiu Buș a plecat de la FCSB după numai o jumătate de sezon în care nu a impresionat prin evoluțiile sale. Buș a bifat 11 partide în tricoul formației finanțate de Gigi Becali, timp în care a reușit să înscrie două goluri și să ofere o pasă de gol.

Sergiu Buș a venit la FCSB, vara trecută, din postura de jucător liber de contract. Acesta va pleca în Coreea de Sud pentru a face vizita medicală și a semna contractul cu noua sa echipă, iar FCSB va încasa suma de 450 de mii de euro în schimbul său. Buș a mai fost dorit în această iarnă și de fosta sa echipă, Gaz Metan Mediaș. Atacantul tocmai s-a refăcut după o accidentare suferită la gleznă care l-a ținut departe de gazon în ultimele săptămâni.

”Eu nu îl țin cu forța pe Sergiu Buș. Dacă vrea să plece, să-mi vină cu ofertă. Uite, 500.000 de euro este prețul pentru care-i dau drumul lui Buș, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii ăștia, pleacă, nu vine, continuă la FCSB”, declara, acum câteva zile, Gigi Becali.

”Sergiu Buș, transferat la 성남FC – Seongnam FC!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu 성남FC – Seongnam FC pentru transferul lui Sergiu Buș. Atacantul în vârstă de 28 ani, care a evoluat în 11 partide și a înscris 2 goluri pentru FCSB în acest sezon, și-a luat rămas bun de la colegii săi și se va deplasa spre Coreea de Sud, pentru a semna contractul cu noua sa echipă. FCSB îi mulțumește pentru contribuția avută în acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul oficial al roș-albaștrilor.

Sursa foto: sport