FCSB negociază cu un portar care a bifat o finală de Europa League

FCSB caută un portar care să-l înlocuiască pe Florin Niță, proaspăt transferat la Sparta Praga. Prestația lui Andrei Vlad de la Mediaș a fost una nesigură, astfel că Gigi Becali s-a hotărât să ia măsuri.

Duminică dimineață, FCSB a început negocierile cu portarul Denis Boyko, un portar ucrainean de 30 de ani, informează sport.ro. FCSB dorește împrumutul lui Boyko, care evoluează acum pentru Beșiktaș, un împrumut în care steliștii să plătească și o parte din salariu. În Turcia, Boyko câștigă 60.000 de euro pe lună la Beșiktaș.

Denis Boyko a fost crescut de Dinamo Kiev, dar a ajuns să facă performanță la o rivală a acesteia, Dnepr, cu care a jucat finala Europa League împotriva celor de la Sevilla în 2015.

În acel sezon, Boiko a aparat în 18 meciuri europene, având o medie excepțională de 0,75 goluri primite pe meci, primind și o nominalizare la echipa anului făcută de UEFA. Un an mai târziu, Beșiktaș îl cumpără cu 3,3 milioane de euro, dar îl împrumută apoi la Malaga, în La Liga. El a apărat doar de 3 ori poarta lui Beșiktaș și de 3 ori poarta Malagăi în acest răstimp. Boyko are 5 selecții la naționala Ucrainei.

Sursă foto: sport