FCSB nu e Steaua până la urmă! Declarația de ultimă oră a lui Gigi Becali

Încet dar sigur, Gigi Becali decide să renunțe la brandul Steaua după ce a pierdut proces după proces în litigiul cu CSA. În urmă cu câteva zile el susținea că în jumătate de an va recupera marca, însă acum vine cu o declarație diametral opusă.

Gigi Becali se declara foarte mulțumit de numele FCSB și de nouă sigla a echipei sale. “Mai frumos sună FCSB decât Steaua. Parcă FCSB e mai frumos. Avem și cea mai frumoasă siglă, marcă din lume!”, a declarat Becali la Digisport.

Istoria disputei dintre Gigi Becali și Armată

Litigiul dintre Becali și Clubul Sportiv al Armatei este vechi, datând din 2003. Atunci Gigi Becali a preluat echipa de la asociația non-profit condusă de Viorel Păunescu. La vremea respectivă, Becali a solicitat Armatei acordul pentru a folosi marca Steaua. După ce a fost refuzat a mers la OSIM și și-a înregistrat propriul brand.

După ani de procese, marca înregistrată de Becali a fost anulată de instanță, iar echipa lui a pierdut dreptul de a se mai numi Steaua. Afaceristul a ales pentru gruparea pe care o patronează un alt nume, Fotbal Club FCSB.

Sursa foto: gsp