FCSB pregătește transferul verii! Gigi Becali a pus la cale o revenire de senzație

Constantin Budescu, 30 de ani, este la un pas să plece de la arabii de la Al Shabab. FCSB poate fi destinația, mijlocașul fiind dorit de Gigi Becali, scrie Gazeta Sporturilor.

Constantin Budescu s-ar putea orienta către o revenire în Liga 1, de unde ar fi mai aproape de o convocare pentru EURO 2020. Acesta ar putea reveni la FCSB, unde a mai evoluat în sezonul 2017/2018.

„Budescu are mereu ușa deschisă! Îl aștept oricând la echipă. Nici nu trebuie să-i mai fac ofertă. El știe că îl vreau la echipă. Eu un jucător foarte bun. MM Stoica mi-a zis că încă mai are tricoul în care a jucat la FCSB și îl mai poartă. Nu știu dacă revine în România. El vrea bani. Dacă vine în România, vine de plăcere, nu pentru bani”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

ConstantinBudescu a marcat 7 goluri în 23 de meciuri disputate în sezonul trecut pentru Al Shabab, însă nu pare dispus să continue după ce Marius Șumudică a părăsit formația. În plus, mijlocașul se gândește și la Euro 2020, unde ar vrea să obțină un loc în lotul de 23, în cazul în care „tricolorii” se vor califica la turneul final. Constantin Budescu a marcat 13 goluri în 37 de meciuri pentru FCSB.

Sursa foto: sport