FCSB. Primele declarații făcute de Andrei Vlad după gafa care i-a scos pe roș-albaștri din Europa

Portarul Andrei Vlad a oferit, sâmbătă, primele declarații, la două zile distanță după greșeala decisivă din meciul cu Rapid Viena, în urma căreia FCSB a fost eliminată din Europa League. Jucătorul în vârstă de 19 ani și-a cerut scuze pentru gafa sa și spune că vrea să uite cât mai repede meciul cu Rapid Viena.

“Sunt foarte bine, trebuie să trec cât mai repede peste acest eșec. Îmi pare rău că am greșit. Îmi cer scuze tuturor fanilor și oamenilor pe care i-am deranjat. M-am uitat de câteva ori la acea faza, am văzut cu domnul Marius Popa ce am greșit. Trebuie să uit cât mai repede”, a spus Vlad, potrivit Sport.ro.

Andrei Vlad a dezmințit scandalul cu Gnohere

Apoi, Vlad a contrazis-o pe Anamaria Prodan, impresarul său, după ce aceasta a spus că Gnohere l-ar fi agresat în vestiar la finalul meciului. “Nu a fost niciun conflict cu Gnohere, nu vreau să discut despre acest lucru. Vreau doar să spun că toți colegii m-au încurajat, antrenorii m-au încurajat și mi-au spus să trec peste că ei sunt alături de mine”, a mai spus Vlad.

FCSB a fost eliminată în play-off-ul Europa League de formația austriacă Rapid Viena. Formația lui Nicolae Dică s-a impus în returul de pe Național Arena cu 2-1, dar austriecii au câștigat prima manșă cu 3-1.

Sursă foto: sport