FCSB s-a reunit și pleacă în primul cantonament al iernii! Cine a lipsit și ce transferuri vrea să facă Becali

FCSB s-a reunit și va pleca luni în primul cantonament din această iarnă. Primul stagiu, care se va desfășura în perioada 8-18 ianuarie 2018, va fi găzduit de complexul de cinci stele ”Gloria Sports Arena”, din Belek (Antalya).

FCSB a avut programate, luni dimineață, reunirea şi vizita medicală. La Institutul de Medicină Sportivă s-au prezentat 21 de jucători. Budescu, Morais şi Niţă au lipsit, anunță digisport.ro. Primul a invocat motive personale, al doilea va merge la INMS direct de la aeroport, după ce va sosi în ţară, în timp ce portarul a ales să facă testele la Chiajna, ca de fiecare dată.

În ultima zi a primului cantonament, FCSB va disputa și primul amical al iernii în compania celor de la Olimpik Donetsk, locul 6 din Ucraina. Partida va avea loc pe 18 ianuarie, începând cu ora 15:00, în incinta ”Gloria Sports Arena”, notează digisport.ro.

Delegația roș-albaștrilor va reveni la București, dar nu pentru mult timp. Cel de-al doilea turneu va avea loc în Spania, începând cu data de 21 ianuarie, pe Costa del Sol, acolo unde roș-albaștrii s-au pregatit și în urmă cu câțiva ani. Steliștii vor fi cazați în ”La Cala Resort”, din Mijas, localitate aflata în apropierea orașului Malaga.

Portari: Andrei Vlad, Eduard Stăncioiu
Fundaşi: Mihai Bălaşa, Ionuţ Larie, Romario Benzar, Gabriel Enache, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Artur Jorge
Mijlocaşi: Florin Coman, Emilian Pacionel, Florin Tănase, Ianis Stoica, Ovidiu Popescu, Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii, Dennis Man, Lucian Filip, Filipe Teixeira
Atacanţi: Denis Alibec, Harlem Gnohere.

Gigi Becali a renunțat la Nemec dar vrea să-i repatrieze pe Tănase și Rusescu

Atacantul dinamovist Adam Nemec nu va mai ajunge la formația lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a anunțat însă că este aproape să finalizeze transferurile a doi jucători.

Însă Rusescu și Cristi Tănase au șanse să semneze cu formația care i-a lansat în fotbalul mare. Anunțul l-a făcut chiar Gigi Becali, patronul vicecampioanei României.

“Îi aștept pe Rusescu și Tănase, să dea un răspuns în două-trei zile. Dacă vin, bine, dacă nu, nu știu. Trebuie să avem soluții. În rest, nu ne interesează altceva. Cu Nemec am înțeles că are o altă ofertă din străinătate. Nu eram chiar atât de disperat după Nemec” a declarat Becali la Pro X.

221 de partide a jucat Cristi Tănase pentru roș-albaștri
30 de goluri a marcat mijlocașul
48 de pase decisive a oferit Tănase

123 de meciuri a jucat Raul Rusescu pentru roș-albaștri
54 de goluri a marcat Rusescu
21 de pase decisive a oferit atacantul.

Sursa foto: sport