FCSB schimbă antrenorul! Gigi Becali și Mihai Stoica au un favorit

FCSB riscă să rateze din nou titlul în Liga 1, iar zilele lui Mihai Teja pe banca tehnică a “roș-albaștrilor” par a fi numărate. Gigi Becali se află deja în căutarea unui antrenor pentru sezonul viitor, iar fostul tehnician al Universității Craiova, Devis Mangia, e primul pe listă.

Gazeta Sporturilor anunță, joi, ca tehnicianul italian demis săptămâna trecută de la Craiova e apreciat atât de Gigi Becali, cât și de Mihai Stoica. “Un om de mare calitate și onoare”, a spus Gigi Becali despre Mangia, în timp ce managerul vicecampioanei României l-a numit “un tehnician de calibru”.

Cu Devis Mangia pe bancă, Universitatea Craiova a disputat 82 de meciuri, înregistrând 40 de victorii, 20 de remize și 22 de înfrângeri. În vârstă de 44 de ani, Devis Mangia le-a mai pregătit în cariera sa pe Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, națională under 21 a Italiei, Spezia, Bari și Ascoli.

Dacă va ajunge la FCSB, Devis Mangia va fi cel de-al patrulea antrenor italian din istoria formației patronate de Gigi Becali, după Walter Zenga, Cristiano Bergodi și Massimo Pedrazzini.

Sursa foto: sport