FCSB se gândește la play-off! Roș-albaștrii pregătesc o revenire spectaculoasă, dar vor să și vândă un titular

FCSB pregătește un transfer spectaculos în încercarea de a câștiga titlul. Roș-albaștrii i-au făcut o oferta mijlocașului ofensiv Florentin Matei, informează Telekom Sport. Jucătorul în vârstă de 25 de ani spune că mai are încă o oferta din Liga 1 și amână luarea unei decizii.

“Am fost sunat de câteva echipe din Liga 1 și mă gândesc acum. Sunt deschis la orice discuție în perioada asta, cu absolut orice echipa din Liga 1”, a spus Matei.

Florentin Matei a fost împrumutat la Astra de la Rijeka în prima parte a acestui an, echipa pentru care a marcat patru goluri. Apoi s-a transferat imediat în Emiratele Arabe Unite, la AlIttihad Kalba, unde nu a convins însă și i-a fost reziliat contractul.

Florentin Matei a fost crescut de Steaua, iar Gigi Becali spunea, când l-a dat afară, că-și va “tăia capul” dacă va ajunge un mare fotbalist. La începutul carierei, Matei era considerat “Messi al Stelei”.

Dennis Man că și transferat la Fenerbahce, anunță presă din Turcia

Presă din Turcia susține că Fenerbahce Istanbul va transferă un jucător de la FCSB. Potrivit cotidianului Fotomac, Fenerbahce s-ar afla în “pole position” să îl transfere pe mijlocașul ofensiv Dennis Man. “Lovitură pentru Manchester United! El este viitorul star al lui Fenerbahce”, a titrat publicația turcă.

Sursă citată scrie că Fenerbahce l-a urmărit la mai multe meciuri pe Man, iar șefii clubului au decis să înceapă negocierile, după ce au fost convinși de evoluțiile mijlocașului. Totuși, agentul lui Man, Anamaria Prodan, spune că este prea devreme să vorbim despre o plecare a jucătorului de la FCSB.

“Trebuie să stăm să vedem. Gigi Becali dorește foarte tare să-l păstreze, să discutăm de la vară. Vedem exact ce se va întâmplă. Sunt foarte multe echipe care îl vor, dar Gigi are ultimul cuvânt, să vadă exact ce își dorește. El vrea să ia campionatul, să se califice în Champions League. Depinde și de ce bani se obțin. Dacă se obține o suma de transfer pentru Gigi, atunci e ok. Dacă nu este suma de transfer dorită de Gigi, atunci nu se poate face în iarnă”, a spus Anamaria Prodan pentru Ziare.com.

Pe lângă Fenerbahce, de Dennis Man mai sunt interesate Manchester United, AȘ Roma și Șahtior Donețk. În acest sezon, Man a marcat cinci goluri și a oferit două pase decisive în toate competițiile. Dennis Man a ajuns la FCSB în vara anului 2016 de la UTA Bătrâna Doamnă pentru 400 de mii de euro.

Sursă foto: sport